S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?
Domov > DIAGNOSTIČNA DEJAVNOST > Katalog preiskav > Acanthamoeba - identifikacija, kultivacija >

Acanthamoeba - identifikacija, kultivacija

Področje preiskave

PARAZITOLOGIJA

Vzorci in navodila

Prekatna vodka

Navodila za odvzem:
Na ploščo z gojiščem z nacepljeno E. coli damo ustrezno kužnino.
Navodila za transport:
Transport ≤15min ST, ≤4h 37 st.C.
Opomba za klinika:
Predhodno potrebno sporočiti v Lab PRZ, da vzorec prihaja. Za preiskavo se je potrebno dogovoriti en dan pred izvedbo preiskave.
Laboratorij za parazitologijo (PRZ)
Telefon: (01) 543 74 71

Steklovina

Navodila za odvzem:
Na ploščo z gojiščem z nacepljeno E. coli damo ustrezno kužnino.
Navodila za transport:
Transport ≤15min ST, ≤4h 37 st.C.
Opomba za klinika:
Predhodno potrebno sporočiti v Lab PRZ, da vzorec prihaja. Za preiskavo se je potrebno dogovoriti en dan pred izvedbo preiskave.
Laboratorij za parazitologijo (PRZ)
Telefon: (01) 543 74 71

Očesna leča

Laboratorij za parazitologijo (PRZ)
Telefon: (01) 543 74 71

Roženica; bris

Laboratorij za parazitologijo (PRZ)
Telefon: (01) 543 74 71

Roženica; postržek

Laboratorij za parazitologijo (PRZ)
Telefon: (01) 543 74 71

Opombe

Predhodno potrebno sporočiti v Lab PRZ, da vzorec prihaja. Za preiskavo se je potrebno dogovoriti en dan pred izvedbo preiskave.

METODE PREISKAVE

Mikroskopiranje, Kultura

V ŠTEVILKAH

NOVE PREISKAVE

17

v letu 2012

13

v letu 2013

15

v letu 2014

NAŠA MOČ

8

profesorjev

26

doktorjev znanosti

120

zaposlenih

OBJAVLJENI ZNANSTVENI ČLANKI - SCI

46

v letu 2013

49

v letu 2014

88

v letu 2015

KONTAKT

Univerza v Ljubljani | Medicinska fakulteta
INŠTITUT ZA MIKROBIOLOGIJO IN IMUNOLOGIJO
Zaloška 4,1000 Ljubljana

T: 01 543 74 00 | F: 01 543 74 01
E: imi.info@mf.uni-lj.si

KATEDRA ZA MIKROBIOLOGIJO IN IMUNOLOGIJO
T: 01 543 74 08
E: imi.katedra@mf.uni-lj.si

CERTIFIKATI KAKOVOSTI

Copyright 2001-2017 IMI. Vse pravice pridržane.