S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

Urniki

Povezave do urnikov

 • Urnik po programih
  V spustnem meniju Program izberete študijski program, za katerega vas zanima urnik. Nato izberete letnik študija. V spustnem meniju Smer izberete usmeritev, v katero spadate. Pod Skoči na vpišete datum za katerega želite videti urnik, ali ga označite na koledarju, ali pa se premikate s smernima tipkama. Nato kliknete na Lupo (Prikaži) in prikaže se vam tedenski urnik. Urnik lahko natisnete ali izvozite (iCal).
 • Urnik po predmetih
  V spustnem meniju Program izberete študijski program, za katerega vas zanima urnik. Nato izberete letnik študija. V spustnem meniju Smer izberete usmeritev, v katero spadate. Pod Predmeti izberete študijski predmet, ki vas zanima. Izberete lahko enega ali več predmetov hkrati. Če želite izbrati več predmetov hkrati, najprej izberete en predmet, nato pa držite pritisnjeno tipko Control (CTRL) in "naklikajte" še ostale. Če vas zanimajo vsi predmeti hkrati, najprej kliknite prvega, pritisnite tipko za velike črke (Shift), kliknite zadnjega želenega in spustite tipko Shift. Iz tako dobljenega seznama lahko s pritisnjeno tipko Control "odklikate" predmete, za katere ne želite izpisanega urnika. Če želite za izbrane predmete videti tedenski urnik, najprej vpišete datum za katerega želite videti urnik, ali ga označite na koledarju, ali pa se premikate s smernima tipkama in na koncu kliknite na dnu okvirja na Tedenski urnik. Če želite za izbrane predmete videti urnik za celo šolsko leto, kliknete na dnu okvirja na Celoten urnik. Urnik lahko tudi natisnete.
 • Urnik po izvajalcih
  V spustnem meniju Program izberete izvajalca študijska programa, za katerega vas zanima urnik. Pod Skoči na vpišete datum za katerega želite videti urnik, ali ga označite na koledarju, ali pa se premikate s smernima tipkama. Nato kliknete na Lupo (Prikaži) in prikaže se vam tedenski urnik. Urnik lahko natisnete ali izvozite (iCal).
 • Urnik po posameznih učilnicah
  V spustnem meniju Program izberete predavalnico, za katerego vas zanima urnik. Pod Skoči na vpišete datum za katerega želite videti urnik, ali ga označite na koledarju, ali pa se premikate s smernima tipkama. Nato kliknete na Lupo (Prikaži) in prikaže se vam tedenski urnik. Urnik lahko natisnete.
 • Urnik po vseh učilnicah
  Pod Skoči na vpišete datum za katerega želite videti urnik, ali ga označite na koledarju, ali pa se premikate s smernima tipkama. Nato kliknete na Lupo (Prikaži) in prikaže se vam tedenski urnik vse učilnice. Urnik lahko natisnete.
V ŠTEVILKAH

NOVE PREISKAVE

17

v letu 2012

13

v letu 2013

15

v letu 2014

NAŠA MOČ

8

profesorjev

26

doktorjev znanosti

120

zaposlenih

OBJAVLJENI ZNANSTVENI ČLANKI - SCI

46

v letu 2013

49

v letu 2014

88

v letu 2015

KONTAKT

Univerza v Ljubljani | Medicinska fakulteta
INŠTITUT ZA MIKROBIOLOGIJO IN IMUNOLOGIJO
Zaloška 4,1000 Ljubljana

T: 01 543 74 00 | F: 01 543 74 01
E: imi.info@mf.uni-lj.si

KATEDRA ZA MIKROBIOLOGIJO IN IMUNOLOGIJO
T: 01 543 74 08
E: imi.katedra@mf.uni-lj.si

CERTIFIKATI KAKOVOSTI

Copyright 2001-2017 IMI. Vse pravice pridržane.